Loading…
FRIEND AND FAN, en nem måde for klubber, musikere, kunstnere, forfattere, NGO’er og virksomheder at få flere likes, kommentar, delinger og Retweets på Facebook, Tumble og Twitter | FRIEND AND FAN er en brand ambassadør platform, hvor brands konverterer kunder, medarbejdere, medlemmer, venner og fans til brand ambassadør der automatisk deler eller Retweeter nyheder og tilbud på Facebook og Twitter fra brands og sponsorer.
Vis mere

AMBASSADØR

Vil du have dine kunder, medarbejdere, medlemmer, venner og fans til at dele og Retweete dine nyheder og tilbud på Facebook, Tumblr og Twitter? Hvis ja, så er FRIEND AND FAN den bedste platform for dig.

UDGIV

Når du har rekrutteret ambassadør, så kan du lægge dine opslag og Tweets ud på dine ambassadørs Facebook, Tumblr og Twitter. Dine budskaber skiller sig ud på Facebook, Tumblr og Twitter, når dine ambassadør deler og Retweet dine opslag og Tweets.

KALENDER

Kalenderen viser all de opslag og Tweets som er lavet gennem FRIEND AND FAN platformen. Den giver dine ambassadør mulighed for at se, acceptere og slette alle opslag og Retweets mindst 24 timer inden de bliver delt eller Retweetet på deres Facebook, Tumblr og Twitter.

RAPPORTER

Rapport viser kliks, delinger, kommentar, likes and raktioner for opslag og Tweets lavet i FRIEND AND FAN platformen. Du kan både se tidligere og fremtidige opslag og Tweets på Facebook, Tumblr and Twitter.


Dit indhold i dine hænder

Klubber, musikere, kunstnere, forfattere, NGO’er og virksomheder kender ikke deres sociale reach når de laver et opslag eller Tweet på Facebook, Tumblr og Twitter.

FRIEND AND FAN er en brand ambassadør platform, hvor brands konverterer kunder, medarbejdere, medlemmer, venner og fans til brand ambassadør der automatisk deler eller Retweeter nyheder og tilbud på Facebook og Twitter fra brands og sponsorer.Mød vores team

Henrik Bartholdy
Mr. Bartholdy

Henrik stiftede i 1999 et af de første og mest vindende sporship bureauer i Skandinavien - MEC Access.

MEC Access blev i 2001 opkøbt af MEC, og Henrik fortsatte som Nordisk direktør for MEC Access og var ligeledes medlem af MEC Access Global Executive team indtil 2014.

Henrik blev i 2014 headhuntet til Brøndby IF som kommerciel direktør, og han tilsluttede sig FRIEND AND FAN i 2017.

Henrik Bartholdy
Globalt salg og marketing
+45 26 72 16 01
Jonas Bruhn
Mr. Bruhn

Jonas har en Bachelor i Økonomi og er stifter af FRIEND AND FAN.

Jonas har tidligere grundlagt to succesfulde virksomheder, og var med stifter på en af de hurtigst voksende IT-virksomheder i Europa - Copenhagen Shipping Exchange.

Jonas Bruhn
IT og udvikling
+45 28 76 90 70

Kontakt os


Say Hello

FRIEND AND FAN LIMITED
1st Floor 2 Woodberry Grove
Finchley, London, England, N12 0DR
+45 28 76 90 70
+45 26 72 16 01
hellofriendandfan.com